DEFINITII ŞI TERMENI

ZO TRANS SRL cu sediul în Brasov, str Lacurilor nr 81-A, cod fiscal RO 6567927, email: zotransbv@gmail.com,

Vânzător – ZO TRANS SRL

Cumpărător/Client – persoana fizică / persoana juridică sau orice entitate juridică care efectuează o Comandă.

Site – domeniul www.zotrans.ro

Comanda – un document sau procedeu verbal, ce intervine ca forma de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, e-mailului sau telefonic intenţia sa de a achiziţiona Bunuri şi Servicii.

Bunuri şi Servicii – orice produs sau serviciu, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului sau facturii încheiate.

Contract – reprezintă contractul la distanta încheiat între Vânzător şi Cumpărător, fără prezenta fizică simultana a Vânzătorului şi a Cumpărătorului.

Conţinut

a) toate informaţiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

b) conţinutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice şi/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

c) orice informaţie comunicata prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informaţiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

d) informaţii legate de Bunurile şi/sau Serviciile şi/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumita perioada;

e) date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Întrebare – formula de adresare către alţi Clienţi/Cumpărători cu scopul de a obţine informaţii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Răspuns – informaţie scrisa care este transmisa Clientului/Cumpărătorului care a adresat o Întrebare în Site, în pagina unui anumit produs.

Specificaţii – toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Atentie pot aparea mici diferente intre pozele de pe site si produsele din realitate.

FACTURARE – PLATĂ

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plata sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factura pentru Produsele şi Serviciile livrate, obligaţia Clientului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform legislaţiei in vigoare.

Preţurile exprimate în valută se achită în lei la cursul comunicat de BRD pentru ziua plăţii.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferenta Comenzii ce conţine Bunuri şi/sau Servicii vândute de ZO TRANS S.R.L.precum şi pentru orice alte plati aferente

LIVRAREA BUNURILOR

Vânzătorul se obliga să livreze Bunurile în sistem de curierat către Cumpărător.

Firma de curierat cu care lucreaza ZO TRANS este Fan curier, dar dupa caz se accepta si alte firme la cererea Cumparatorului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

GARANŢII

Toate Bunurile comercializate de către ZO TRANS S.R.L. beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare.

RĂSPUNDERE

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul/Clientul, o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea acestora.

Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestuia.

FORTA MAJORÃ

Forta majorã, asa cum este definitã de lege, exonereazã de rãspundere partea care o

invocã în conditiile legii, cu cerinta notificãrii scrise prealabile în termen de 3 zile de la aparitia

cazului de fortã majorã si în baza certificatului eliberat de Camera de Comert si Indrustrie a

României.

LITIGII

Eventualele litigii care s-ar putea ivi în legãturã cu prezentul contract vor fi solutionate pe

cale amiabilã, iar dacã acest lucru este imposibil fiecare poate solicita ca disputa sa fie

solutionata prin Curtea de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Brasov, conform

regulilor de arbitrare ale acestei institutii.

WhatsApp Scrie-ne pe Whatsapp